PRODUŽENJE REGISTRACIJE HPS ZA 2023. GODINU

PRODUŽENJE REGISTRACIJE HPS ZA 2023. GODINU

Poštovani roditelji,

sukladno Pravilniku o registraciji članova Hrvatskog plivačkog saveza (HPS-a) produženje registracije za 2023. Godinu obavlja se u prosincu 2022. godine. Registracija je obavezna kada plivač/ica nastupa na službenim natjecanjima HPS-a, tj. HPS uvjetuje prijavu svakog natjecatelja obaveznom registracijom.

Ukoliko imate želju Vaše dijete registrirati pri HPS-u za PK Zadar za 2023. godinu potrebno je napraviti PRODUŽENJE REGISTRACIJE.

Produženje registracije pri HPS-u je godišnje i traje cijelu kalendarsku godinu (od 01.01.2023. do 31.12.2023.). Godišnja članarina plaća se putem opće uplatnice na žiro račun PK Zadar; za kadete, mlađe juniore, juniore i seniore iznosi 150,00 kn, a za kategoriju početnika i mlađih kadeta iznosi 50,00 kn. Za grupu Zadar I godišnju članarinu plaća klub. Uz potvrdu o uplatu za registraciju u ured PK Zadar potrebno je donijeti sliku koja je potrebna HPS-u zbog produženja registracije, tj. izdavanja iskaznice. Sliku možete poslati na mail kluba; info@pkzadar.hr (u obliku: ime-prezime-datum i godina rođenja.jpg) ili je dostaviti u ured PK Zadar (iza slike potrebno napisati ime, prezime, datum i godinu rođenja Vašeg djeteta).

Svi članovi koji se žele registrirati pri savezu za 2023. godinu obavezni su osim gore navedenog, napraviti liječnički pregled i moraju imati podmirena sva dugovanja prema klubu.

Ukoliko plivač/ica najkasnije do petka 23.12.2022. ne produži članstvo nema pravo natjecanja na službenim natjecanjima HPS-a u 2023. godini.