49. Plivački maraton Preko - Zadar

49. Plivački maraton Preko - Zadar

[OBAVIJEST]Pandemija bolesti Covid-19 i povratak u CRO-CUP sustav natjecanja, učinile su organizaciju ovosezonskog Plivačkog maratona logistički zahtjevnijom u odnosu na prijašnje godine.

Zbog aktualne situacije izazvane pandemijom korona virusa, a u skladu s preporukama stožera Zadarske županije, 05.08.2021. će se održati 49. Plivački maraton Preko - Zadar BEZ prisustva gledatelja. Tribine bazena Kolovare, na veliku žalost organizatora, bit će ZATVORENE za sve gledatelje i ljubitelje tradicionalnog maratona. Ove godine neće biti niti tradicionalnog ručka za sudionike maratona.

Medalja i majica

Podjela medalja će se održati u 12h samo za apsolutne kategorije (ukupni pobjednici i CRO-CUP pobjednici u muškoj i ženskoj konkurenciji) i najmlađeg/najstarijeg plivača. Molimo ostale plivače da po završetku isplivanog maratona dođu u ograđeni dio tribina po svoju diplomu i majicu, te medalju ukoliko su je osvojili. Uprava kluba i osoblje caffe bar Bazen također mole posjetitelje za poštivanje gore navedenog.

Izradila: Zvonimira Karavida

Start u Preku je predviđen za 9:00 ujutro. U slučaju nepovoljnog vremena, vrhovni sudac Milivoj Mirosavac će odgoditi start za kasnije (do 14:00 h). Ukoliko ni do tada ne budu povoljni vremenski uvjeti za start, plivački maraton će biti odgođen. O novom datumu održavanja, bit ćete naknadno obaviješteni. Organizatori zahvaljuju svima na razumijevanju i pomoći! 😀

Od srca hvala sponzorima:
Sport Spirit
Zvonimira Karavida Glass Art
Brodić - promet d.o.o
057info.hr
Radio 057 na 91 mhz
Like Zadar

Turistička zajednica općine Preko

Marina Preko

Zadar Region

Zadarska županija

Jedriličarski klub Uskok Zadar

OTP banka d.d.
Sport023
Ronilački klub KPA Zadar

Klub Daljinskog Plivanja Donat Zadar Emergen Sea
Veslački klub Jadran
HGSS - Hrvatska Gorska Služba Spašavanja
Hrvatski savez daljinskog plivanja
Hrvatski Crveni križ
Ciklon Zadar

MARATONCI, sad je sve na vama! 🏊🏼‍♂️💙